Achtergrond

Elba-Rec organiseert studiereizen naar Europese steden waar op dat moment interessante ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van economie, stedelijke ontwikkeling, architectuur en cultuur. Voor vertegenwoordigers van lokale en regionale overheden, maar ook als commercieel bedrijf of intermediaire organisatie de ideale aangelegenheid om te netwerken, inspiratie op te doen, te leren van andere steden en de verdieping te zoeken binnen uw vakgebied.

Al sinds de oprichting in 1989 staat tijdens deze studiereizen de interactie tussen de verschillende ontwikkelingen en de wijze waarop zij elkaar in positieve zin kunnen versterken, centraal. We bezoeken interessante projecten en krijgen presentaties van de belangrijke sleutelfiguren. Als deelnemer kunt u deze kennis thuis direct toepassen in uw eigen praktijk. Door de kleinschaligheid van onze studiereizen is er vanuit de organisatie veel aandacht voor de specifieke behoefte van de deelnemers.

 

Meer informatie 

Bent u benieuwd naar de studiereizen van dit jaar? Bekijk het aanbod bij de evenementenpagina. Voor vragen over de studiereizen of een studiereis op maat met uw organisatie, afdeling of netwerk kunt u contact opnemen met Tessa van der Heiden of 033-8700 100.