Stadszaken.nl als media- en communicatiepartner

Stadszaken.nl is als veelbezocht journalistiek platform de uitgelezen plek om uw boodschap, vacature of vakkundigheid onder de aandacht te brengen bij de doelgroep, bestaande uit overheden, stedebouwkundingen, beheerders, adviseurs, corporaties en andere stedelijk professionals. Dat kan in de vorm van een inhoudelijk journalistiek bericht, dat we tevens kunnen meenemen in onze nieuwsbrief, of door plaatsing van een banner of vacature.

 

Arbeidsmarktcommunicatie via Stadszaken.nl

Stadszaken.nl biedt verschillende mogelijkheden voor arbeidsmarktcommunicatie onder een specifieke doelgroep, namelijk professionals die zich bezighouden met stad, ruimte, milieu en gebied. Maandelijks bezoeken ruim 15.000 RO- en stedelijk professionals Stadszaken.nl. Dit bezoekersaantal zal gedurende de komende maanden verder stijgen, we zijn pas sinds 1 maart 2016 live. Onze wekelijkse nieuwsbrief gaat naar 17.000 ingeschreven professionals.
Met Stadszaken.nl bereiken we alleen bezoekers die bezig zijn met de stad, vastgoed en gebieden. Ongeveer de helft werkzaam is bij een overheidsinstelling en de andere helft in de private sector. Het journalistieke karakter en de gerichte doelgroep bieden een unieke mogelijkheid om latente werkzoekenden te bereiken met uw arbeidsmarktcampagne. Een groep die doorgaans moeilijk te bereiken is.

 

Gratis in combinatie met ROmagazine.nl

Ter introductie van Stadszaken.nl hebben we een package-deal samengesteld. Indien u een vacature
plaatst op ROmagazine.nl, krijgt u Stadszaken.nl er gratis bij. 

 

ROmagazine.nl

ROmagazine is het boegbeeld van de wereld van ruimtelijke ontwikkeling, infrastructuur en milieu voor professionals bij de overheid en bij bedrijven, universiteiten en overige organisaties. Het vakblad verschijnt maandelijks en biedt actuele informatie over ontwikkelingen in het beleid, beschrijft praktijkvoorbeelden in de uitvoering van dat beleid en biedt een platform voor opinies over ruimte, infrastructuur en milieu.


De digitale uitgave van ROmagazine is nauw verbonden aan het vakblad. Beide worden gelezen door bestuurders (zowel lokaal, regionaal als landelijk), directie en senior beleidsmakers die zich bezig houden met de grote vraagstukken van nu.

 

Tarieven plaatsing vacatures
 

Plaatsing vacature Stadszaken.nl (incl. opname in de nieuwsbrief)
€ 395,-

De vacature staat standaard 4 weken online. Bij verlenging van 1 week betaalt u € 197,50 


Plaatsing vacature ROmagazine.nl (incl. opname in de nieuwsbrief)
€ 295,-

De vacature staat standaard 4 weken online. Bij verlenging van 1 week betaalt u € 147,50


Package-deal ROmagazine + Stadszaken.nl (incl. opname in de nieuwsbrief 3x)
€ 495,-  i.p.v. € 690,-

De vacature staat standaard 4 weken online. Bij verlenging van 1 week betaalt u € 197,50

 

Neem contact op met Antoine Croes voor de plaatsing van vacatures via vacatures@elba-rec.nl.

 

Redactionele of contentmarketing op Stadszaken.nl

Het inhoudelijke en objectieve karakter van het online platform maakt Stadszaken.nl de site voor informatief ingestoken contentmarketing of redactionele marketing, waarin niet het product of de dienst centraal staat, maar de relevantie en toegevoegde waarde. Met nieuws van partners doelen we daarom ook niet op directe reclameboodschappen, maar alleen op inhoudelijke berichten waar de doelgroep iets aan heeft. Bekijk hier de mediakaart van Stadszaken.nl.


Het redactieteam denkt graag met u mee over de juiste insteek en de goede timing en kan indien gewenst .ook het schrijfwerk van u overnemen. Een totaalpakket van contentmarketing dus. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en partnerships kunt u contact opnemen met Edgar van Eekelen