Masterclass Zo maak je een gemeente gezond, slim en veilig

Datum: dinsdag 17 september 2019

Tijd: 9.30 - 16.30 uur

Locatie: Paulus Borstraat 41, Amersfoort

Hoofdspreker: Future City & Stichting Digitale Bereikbaarheid

Categorie/thema: SMART

Vorm: Masterclasses

Aanmelden: Klik hier voor meer informatie & aanmelden

De opkomst van nieuwe technologieën verandert de manier waarop we leven, zaken doen en met elkaar omgaan. Dit geeft nieuwe mogelijkheden, maar ook nieuwe eisen aan hoe de gemeente moeten werken voor haar inwoners en bedrijven. Aspecten die daarbij een rol spelen zijn: veiligheid, duurzaamheid, privacy, energietransitie, gezondheid.

Om gemeenten te ondersteunen bij deze transitie organiseert Future City samen met de Stichting Digitale Bereikbaarheid een masterclass gericht op de vraag: hoe maak mijn gemeente gezond, slim en veilig? De masterclass vindt plaats op 17 september 2019 in Amersfoort.

DEZE MASTERCLASS GEEFT INZICHT IN DE VRAGEN:

  • Op welke manier kan ik als gemeente nieuwe technologieën/concepten inzetten om de gezondheid en veiligheid te verbeteren?
  • Waar moet ik rekening mee houden als ik nieuwe technologieën/concepten wil invoeren of de invoering daarvan wil faciliteren?
  • Welke basis infrastructuur is hiervoor nodig en welke rol kan de gemeente hier spelen?

RESULTAAT
Na deelname aan de masterclass heeft u kennis en inzicht om beleid te ontwikkelen om de rol van de gemeente in te vullen en daarmee te zorgen dat inwoners en ondernemers maximaal gebruik kunnen maken van de voordelen van de nieuwe technologieën/concepten.

VOOR WIE
De masterclass is een basiscursus voor beleidsambtenaren die in hun dagelijkse werk bezig zijn met data en nieuwe technologieën/concepten.

DEELNEMEN
Aan de masterclass kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Er is ruimte voor individuele uitwisseling, contact en netwerkvorming. Kosten voor deelname: 525 euro per persoon (excl. BTW)

WAAR & WANNEER
Datum: dinsdag 17 september 2019, 9.30 – 16.30 uur, inclusief lunch
Locatie: Kantoor van Future City (Paulus Borstraat 41, 3812 TA) in Amersfoort

Klik hier voor meer informatie & aanmelden

 

Stadszaken
Paulus Borstraat 41 3812 TA Amersfoort
redactie@stadszaken.nl