Allround media- en communicatiebureau

ELBA\REC, initiatiefnemer van Stadszaken.nl, biedt een totaalpakket van dienstverlening op het gebied van vastgoed, stad en ruimte. We organiseren in opdracht van partners evenementen, masterclasses en studiereizen, ontwikkelen resultaatgerichte marketing- en communicatiestrategieën en formuleren samen met studenten innovatieve oplossingen voor praktische problemen tijdens summerschools en bootcamps.

Evenementen

Naast de events die we op eigen initiatief organiseren, kunt u ELBA\REC - initiatiefnemer van Stadszaken.nl - ook inhuren voor het organiseren van uw event. Wilt u binnen ons vakgebied een specifieke doelgroep bereiken? Wilt u zichzelf profileren door middel van een inhoudelijk evenement? Wij nemen de organisatie graag uit handen, of het nu gaat om seminars, workshops, productintroducties, awardpresentaties, nationale en internationale congressen, beurzen en studiereizen of een ander evenement waar informatieoverdracht en/of relatiebeheer centraal staat. Met onze kennis, contacten en creativiteit helpen we jaarlijks vele partners. Neem voor meer informatie contact op met Tessa van der Heiden of 033 87 00 100.

Onderscheidende marketing- en communicatiestrategieën 

Als media- en communicatiebedrijf zijn we specialist in het ontwikkelen van onderscheidende en resultaatgerichte marketing- en communicatiestrategieën voor uiteenlopende (vastgoed)projecten op het gebied van wonen, werken en winkelen. Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij specialist in het ontwikkelen van creatieve concepten en verrassende campagnes voor de positionering van woningbouwprojecten, commercieel vastgoed, winkelgebieden, locaties, dorpen of steden. Vastgoedcommunicatie en vastgoedmarketing op maat, daar staan we voor. Kijk voor meer informatie op www.elba-rec.nl of neem contact op met Arjan Ankerman via a.ankerman@elba-rec.nl.

Monitor werkgebieden & Bedrijvenloket

ELBA\REC biedt verschillende tools aan waarmee gemeenten hun werkgebieden onder de aandacht kunnen brengen bij ondernemers. Het Bedrijvenloket aangevuld met een Monitor werkgebieden geeft een goed inzicht in de totale dynamiek op bedrijventerreinen én kan uitstekend worden ingezet als presentatie- en acquisitietool. Kijk op bedrijvenloketdemo.nl voor meer informatie of neem contact op met Wendy Louwen via w.louwen@elba-rec.nl.

Communicatie rondom uw product, project, bedrijf of locatie

Op zoek naar hulp of advies bij een specifieke communicatieklus? Of het nu gaat om redactionele content, het visualiseren van informatie, het van A tot Z schrijven en ontwerpen van uw bedrijfsbrochure, een jaarboek of een speciale editie van een magazine: we helpen u graag. Kijk op www.elba-rec.nl voor alle mogelijkheden of neem direct contact op met Arjan Ankerman via a.ankerman@elba-rec.nl of bel 033 87 00 100.

Bootcamps, summerschools en Kennislabs

ELBA\REC is naast initiatiefnemer van Stadszaken.nl, ook de initiatiefnemer van het Kennislab voor Urbanisme. In dit extern R&D-lab kunt u urbanisme-gerelateerde vragen voorleggen aan studenten (een mix van economisch, fysieke en sociale opleidingen). In periodes varierend van één middag tot vijf maanden komen de studenten, gesteund door inhoudelijk begeleiders uit het vakgebied, met een concreet antwoord met verdienmodel en al. Hierbij hanteren we de drie principes van het Kennislab voor Urbanisme:

  • De focus ligt op het fit en vitaal houden van de stad.
  • We denken out-of-the-box.
  • Maar zoeken wel de toepassing.

Kijk voor meer informatie op www.kennislabvoorurbanisme.nl of neem contact op met Jan Willem Wesselink.