Door: Joline Rodermans

22 oktober 2018 om 14:49


Foto:

Bootcamp ‘Nieuwe infra voor de leefbare stad’ (12 november in Amersfoort)

Bootcamp zoekt briljante infra-oplossingen voor de leefbare stad 


Alles komt samen in de stad en die stad raakt vol. Hoe houden we de stad een fijne plek om te wonen, werken en recreëren? Dat gaan 20 jongprofessionals bedenken tijdens de Bootcamp ‘Nieuwe infra voor de leefbare stad’ op 12 november in Amersfoort. Een unieke kans voor jongprofessionals om hun infra-netwerk uit te breiden. 


We ervaren het dagelijks: volle treinen, filerijden op de snelweg, geen vrije parkeerplek te vinden, zoeken naar ruimte om rustig te spelen en te recreëren, en de straten liggen open voor werk aan de talloze kabels en leidingen. De innovatieafdelingen van infrastructuurbeheerders denken dag in dag uit na over welke oplossingen nodig zijn voor de uitdagingen van de toekomst. Maar waar hebben zij nog niet aan gedacht in relatie tot verstedelijking? Waar ligt hun blinde vlek? Of is er een missing link tussen infrabedrijven?

Dat gaan 20 talentvolle jongprofessionals onderzoeken tijdens de Bootcamp ‘Nieuwe infra voor de leefbare stad’ op 12 november in Amersfoort. Hun briljante oplossingen pitchen ze op het InfraTrends Congres op 15 november in Delft aan de infrasector. Een unieke kans om de belangrijkste infrabeheerders van Nederland te ontmoeten!

Waarom je dit niet mag missen

Deelnemen

Deelnemen aan de Bootcamp is gratis voor studenten, net afgestudeerden en jongprofessionals. Aanmelden kan t/m 29 oktober 2018. Kijk voor alle informatie op www.kennislabvoorurbanisme.nl.

Het Kennislab voor Urbanisme organiseert deze Bootcamp ‘Nieuwe infra voor de leefbare stad’ in opdracht van NGinfra.