Openbare Ruimte & Mobiliteit eigen podium op InfraTech 2017. Interesse om uw bedrijf in deze specialistische setting te presenteren? Bel of mail Kim Vrolijk (010-2933253)

De beursvloer is onderverdeeld in 5 thema’s die de verschillende sectoren binnen de infrastructuur vertegenwoordigen waaronder Openbare Ruimte & Mobiliteit. Het thema Openbare Ruimte & Mobiliteit krijgt op de beursvloer drie specialistische pleinen: het Groenplein, het Wegdekreflectieplein en het Gemeenteplein.Datum: 17-01-2017

Locatie: Rotterdam Ahoy

Bedrijven gespecialiseerd in advies, ontwerp, inrichting, aanleg en onderhoud van openbare ruimten vinden hun specifieke podium in Hal 5.

  • Bestrating
  • Groenvoorziening (aanleg en onderhoud)
  • Inrichting openbare ruimte/buitenruimte
  • Signalering/bewegwijzering
  • Straatmeubilair
  • Verkeersgeleiding
  • Verkeersmeet- en regelsystemen
  • Verlichting
  • Vervoers- en mobiliteitsoplossingen

Saskia Vernooij (Exhibition Manager InfraTech): 'De groei van de Nederlandse bevolking tot 2025 en vooral de, door het CBS voorspelde groei in de grootste gemeenten van Nederland vraagt om specifieke kennis en creativiteit op het gebied van inrichting en mobiltiteitsvraagstukken. Wij bieden de branche een platform om kennis te verwerven en contacten te leggen met beleidsmakers en beslissers. Gemeentes, provincies en Rijkswaterstaat zijn daarom ook prominent aanwezig op InfraTech 2017'.

Gemeenteplein
Centraal gelegen binnen het thema Openbare Ruimte op de beursvloer bevindt zich het Gemeenteplein. Gastheer Gemeente Rotterdam neemt het initiatief in de organisatie van dit plein. Gemeentes ontmoeten elkaar hier, gaan de dialoog aan met de markt en behandelen gemeenschappelijke onderwerpen als assetmanagement.

Deelname aan InfraTech 2017 is al mogelijk vanaf € 1620,= inclusief een compleet ingerichte stand. Meer informatie? Kijk op www.infratech.nl/exposanten of neem contact op met het projectteam. Mail naar info@infratech.nl of bel Kim Vrolijk 010 – 29 33 253.

TOP 5 van bezoekers InfraTech afkomstig uit type (semi)overheid*
1. Gemeente
2. Provincie
3. Waterschap
4. Rijkswaterstaat
5. Nutsbedrijf

Top 5 van bezoekers InfraTech afkomstig uit type bedrijfsleven*
1. Aannemerij
2. Advies- of Ingenieursbureau, Projectontwikkelaar
3. Fabrikant
4. Toeleverancier
5. Dienstverlening
* uit Bezoekersenquête InfraTech 2015 door ExpoResult