De Raad van Commissarissen van LIOF heeft in goed overleg met Jérôme Verhagen besloten zijn dienstverband per 1 december 2016 te beëindigen.

Jérôme Verhagen weg bij LIOF

De Raad van Commissarissen van LIOF heeft in goed overleg met Jérôme Verhagen besloten zijn dienstverband per 1 december 2016 te beëindigen. Dat maakte LIOF afgelopen donderdag bekend.

Beide partijen zijn het erover eens dat LIOF nieuw leiderschap kan gebruiken. Daarnaast liggen er persoonlijke redenen ten grondslag aan de beslissing. Eind vorig jaar legde Verhagen zijn functie tijdelijk neer vanwege hartproblemen. 

Onder leiding van Verhagen zette LIOF in 2015 een nieuwe strategische koers in. Door deze nieuwe koers is LIOF ingrijpend gereorganiseerd. 

Verhagen wordt ad interim vervangen door Loek Radix, die zal aanblijven tot er een nieuwe directeur is gevonden. 

Beeld: Liof.eu

De app van Stadszaken is gratis te downloaden via de Google Play Store en de App Store van Apple. Met de app heb je nieuws, opiniestukken en achtergrondverhalen over de fysieke inrichting van Nederland in een vloek en een zucht op het scherm van je smartphone of tablet. Een must-have voor de RO-professional en de liefhebbers van stedelijke en ruimtelijke trends.
Dit bericht delen via:

Gerelateerde artikelen