In Kampen waarderen en koesteren we alle kwaliteiten die onze gemeente te bieden heeft. Denk aan ons sterke verenigingsleven en de keur aan lokale evenementen. Tegelijkertijd staan we voor interessante uitdagingen voor de toekomst. Om verder te bouwen aan een gemeente waar iedereen prettig, veilig en gezond kan wonen, werken en recreëren, zoeken we diverse nieuwe collega’s.

Kampen groeit en bloeit

Werken bij Kampen betekent werken aan ambities. En onze ambities zijn groot! Onze gemeente groeit en is volop in ontwikkeling. Zo maken we ons sterk voor een kansrijke toekomst voor al onze inwoners, werken we hard aan een versnelling van de bouw van woningen en zetten we ons in voor de energietransitie, een betere bereikbaarheid en hervormingen van economie en landbouw.

Er wachten jou dus mooie uitdagingen in Kampen, waarbij je volop samenwerkt met inwoners, ondernemers en collega’s. Zet je bijvoorbeeld in voor Reevedelta, een compleet nieuw dorp boven op een Klimaatdijk. Grijp kansen om onze dienstverlening aan inwoners nóg verder te verbeteren. Maak je hard voor ons armoedebeleid. Of draag bij aan de verduurzaming van clubgebouwen en sportverenigingen. Wat je ook doet, jouw werk is zichtbaar. De resultaten zie je letterlijk terug als je een wandeling door onze groeiende én bloeiende gemeente maakt.

Volop groeimogelijkheden voor jou

De gemeente Kampen heeft met 500 medewerkers een mooie omvang. Groot genoeg om professioneel te zijn en klein genoeg om iedereen persoonlijk te kennen. Reken op fijne collega’s bij wie de deur altijd openstaat voor hulp of advies. We zijn aanpakkers; ondernemerschap zit in het DNA van onze gemeente. Daarom vinden we het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen en verder kunt groeien.

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, jouw talenten in te zetten, je tijd en werk naar eigen inzicht in te delen en samen te werken met collega’s van verschillende afdelingen. En zie je kansen om zaken te verbeteren? Dan moedigen we je aan om die te grijpen. Zodat we als gemeente nóg verder groeien.

Groei jij mee met Kampen?

Wil jij bijdragen aan een gemeente om trots op te zijn? En deel uitmaken van een organisatie waar werkplezier en ontwikkelmogelijkheden centraal staan? Bekijk onze vacatures op www.groeimeemetkampen.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie over een functie? Bel of mail de contactpersoon van de betreffende vacature. Voor overige vragen kun je een e-mail sturen naar recruitment@kampen.nl. Ons recruitmentteam staat voor je klaar!