Vanaf vandaag is de app van Stadszaken te downloaden

De app van Stadszaken is sinds vandaag gratis te downloaden via de Google Play Store en de App Store van Apple. Met de app heeft u nieuws, opiniestukken en achtergrondverhalen over de fysieke inrichting van Nederland in een vloek en een zucht op het scherm van uw smartphone of tablet. Hoofdredacteur Marcel Bayer noemt de app een must-have voor de RO-professional en de liefhebbers van stedelijke en ruimtelijke trends.

Wilt u alles weten over bijvoorbeeld woningbouw, maar kan mobiliteit u minder schelen. Geen probleem, want het aanbod van de app kan gepersonaliseerd worden. Het is mogelijk om meldingen te krijgen bij het laatste nieuws dat u interesseert.

Van bloeiend blad tot slimme stad. In de loop der jaren heeft het archief van Stadszaken zich gevuld met allerhande artikelen. Met de app is het mogelijk om op een overzichtelijke manier, aan de hand van 30 thema-dossiers, door de eerder geschreven stukken te struinen. Daarnaast kunt u een boeiend stuk gemakkelijk delen met collega’s of vrienden, via bijvoorbeeld Whatsapp, Twitter of mail.

Verder biedt de app alles wat u gewend bent van onze site. Een inzicht in de evenementenkalender en een uitgebreid aanbod van vacatures bij overheden, kennis- en onderwijsinstellingen en adviesbureaus. Veel leesplezier!

Dit bericht delen via:

Gerelateerde artikelen