ie melding maakt van rommel op straat, kan via twee telefoonnummers terecht bij de gemeente Goes. Straatafval wordt dan opgehaald.

This is Goes calling

Wie rommel aantreft in de openbare ruimte van de gemeente Goes, straatafval of onjuist geplaatst afval voor de ophaaldiensten, heeft voorlopig de keuze uit twéé telefoonnummers voor de melding. Het is de bedoeling dat burgers zich melden bij het daarvoor opgetuigde Klantcontactcentrum, maar er is ook een nummer dat uitkomt bij de afdeling openbare ruimte van de gemeente Goes.

Het college van B&W wil dat vooralsnog in stand houden. Niet alleen omdat veel inwoners dat nummer goed kennen, ook prijkt het levensgroot op zo ongeveer alle voertuigen van de gemeente. Daar komt bij, aldus de verantwoordelijk wethouder, dat er veel kennis bij deze afdeling zit, die verloren gaat als nummer wordt opgeheven.

Overigens is er een derde manier om klachten door te spelen. Goesenaren kunnen via de website of de Buiten Beter App hun klachten doorgeven. Gemakkelijk en snel. De gemeente stimuleert die manier van communicatie en heeft er onlangs nog campagne voor gevoerd.

Dit bericht delen via:

Gerelateerde artikelen