ie melding maakt van rommel op straat, kan via twee telefoonnummers terecht bij de gemeente Goes. Straatafval wordt dan opgehaald.

This is Goes calling

Wie rommel aantreft in de openbare ruimte van de gemeente Goes, straatafval of onjuist geplaatst afval voor de ophaaldiensten, heeft voorlopig de keuze uit twéé telefoonnummers voor de melding. Het is de bedoeling dat burgers zich melden bij het daarvoor opgetuigde Klantcontactcentrum, maar er is ook een nummer dat uitkomt bij de afdeling openbare ruimte van de gemeente Goes.

Het college van B&W wil dat vooralsnog in stand houden. Niet alleen omdat veel inwoners dat nummer goed kennen, ook prijkt het levensgroot op zo ongeveer alle voertuigen van de gemeente. Daar komt bij, aldus de verantwoordelijk wethouder, dat er veel kennis bij deze afdeling zit, die verloren gaat als nummer wordt opgeheven.

Overigens is er een derde manier om klachten door te spelen. Goesenaren kunnen via de website of de Buiten Beter App hun klachten doorgeven. Gemakkelijk en snel. De gemeente stimuleert die manier van communicatie en heeft er onlangs nog campagne voor gevoerd.

De app van Stadszaken is gratis te downloaden via de Google Play Store en de App Store van Apple. Met de app heb je nieuws, opiniestukken en achtergrondverhalen over de fysieke inrichting van Nederland in een vloek en een zucht op het scherm van je smartphone of tablet. Een must-have voor de RO-professional en de liefhebbers van stedelijke en ruimtelijke trends.
Dit bericht delen via:

Gerelateerde artikelen