Stadszaken.nl informeert sinds 2015 stedelijk professionals en andere betrokkenen over de belangrijkste ontwikkelingen in het vakgebied met dagelijks nieuws, achtergronden, tools, inspiratie en events. Dat doen we binnen de thema’s die er nu toe doen: energietransitie, leefbaarheid, mobiliteit, digitalisering, de impact van corona en nog veel meer. De dossiers van deze en andere onderwerpen worden alsmaar groter en complexer. Op onze nieuwe website bieden we u meer overzicht en scheiden we het kaf van het koren. Met één muisklik vindt u alles wat u moet weten in één overzicht.

Inmiddels bereiken we elke maand ongeveer 40.000 professionals en daar zijn we best trots op. We blijven investeren om onze doelgroep van professionals in het ruimtelijke domein beter van dienst te zijn. De nieuwe vormgeving en structuur van onze website is daar een voorbeeld van. Daarnaast lanceerden we het afgelopen jaar onze Kennisbank. Hier vindt u de belangrijkste vragen over de thema’s die u als ruimtelijk professional bezighouden. Of het nu gaat om retail, de energietransitie of de Omgevingswet: de redactie van Stadszaken.nl biedt handvatten in de vorm van heldere uitleg en concrete antwoorden.

Hoewel Stadszaken zich blijft ontwikkelen, blijft de basis hetzelfde: onafhankelijke vakjournalistiek waar u echt iets aan heeft. Daar werkt de redactie van Stadszaken elke dag hard aan. Ook ons overzicht van interessante vacatures en het uitgebreide vakbladarchief van vakbladen ROm, Groen, BT, NG INFRA en Stedelijk Interieur blijven bestaan.

Heeft u opmerkingen of vragen? Laat het ons dan weten.

Marcel Bayer, hoofdredacteur Stadszaken.nl