LCOR

Meld nu uw openbare ruimte aan voor de Award Beste Openbare Ruimte

Voor het 15e jaar op rij organiseert Stedelijk Interieur de Award Beste Openbare Ruimte, de ‘missverkiezing’ voor de openbare ruimte. Een deskundige jury kiest tijdens het Landelijk Congres Openbare Ruimte (LCOR) op 20 juni in Rotterdam, samen met het publiek, de mooiste, robuuste en best functionerende openbare ruimte van Nederland. Meld uw openbare ruimte nu aan en maak kans op de titel ‘Beste Openbare Ruimte van Nederland 2019’.

Klik hier om u aan te melden voor de Award 'Beste Openbare Ruimte van Nederland 2019'

Wat valt er te winnen?

Na een beoordeling door de vakjury en een pitch voor publiek wordt de winnaar bekend gemaakt op het Landelijk Congres Openbare Ruimte 2019 in Rotterdam op donderdag 20 juni. De openbare ruimte mag zich beroepen op de titel ‘Beste Openbare Ruimte van Nederland’ en krijgt de eeuwige roem en uitgebreide media-aandacht in vakmedia, landelijke, regionale en lokale media.

Voor wie?

Gemeenten, woningcorporaties, waterschappen, instellingen, ontwerpbureaus, binnensteden, bewoners- en ondernemersinitiatieven kunnen hun openbare ruimte aanmelden.

Eerdere winnaars

Openbare ruimten die eerder deze titel wonnen, zijn de Binnenrotte Rotterdam (2018), Groene Loper Breda (2017), Kerckebosch Zeist (2016), Kustwerk Katwijk (2015), het Erasmuspark Rotterdam (2014), het Wilhelminaplein Leeuwarden (2013), de Binnenstad van Venray (2012), Park Sonsbeek in Arnhem (2010), de Kralingse Plas in Rotterdam (2007) en de wijk Egelshoek in Heiloo (2005).

Onze vakjury

Annemieke Fontein - Winnaar 2018, gemeente Rotterdam
Annette Duivenvoorden - Platform 31
Peter de Bois - Office4UrbanreSearch
Ben Kuipers - NVTL
Hans Karssenberg - Stipo
Peter de Visser - Stadsbeheer Zoetermeer

Klik hier om u aan te melden voor de Award 'Beste Openbare Ruimte van Nederland 2019'

Wat is LCOR?

Klimaattransitie, digitale transitie, demografische transitie, stedelijke transitie: alle transities komen samen in de openbare ruimte. Het Landelijk Congres Openbare Ruimte (LCOR) met hoofdspreker Floris Alkemade presenteert op donderdag 20 juni in Rotterdam integrale openbare ruimteoplossingen voor een klimaatbestendige, sociale, slimme, compacte stad. U kunt zich ook als bezoeker van dit congres aanmelden. Klik hier.

Dit bericht delen via:

Gerelateerde artikelen