ELBA\REC zoekt een junior redacteur voor Stedelijke Interieur voor één dag in de week. Je assisteert de hoofdredactie bij het samenstellen van het magazine (kwartaaluitgave), gaat actief achter beeldmateriaal aan, levert teksten aan bij de eindredactie en zet tekst en beeld door naar de vormgever. Daarnaast schrijf je zelf ook: korte berichten voor in het magazine en minimaal één langer artikel per uitgave. Verder verleen je redactieondersteuning bij het Landelijk Congres Openbare Ruimte (LCOR), dat in juni plaatsvindt in Rotterdam. Deze werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het bijhouden van de website, het maken van korte teksten voor het programma en het verlenen van communicatieve ondersteuning. Daarnaast kun je sporadisch worden ingezet als auteur voor Stadszaken.nl.

Wij zoeken:

  • Een echte aanpakker met een scherpe pen, een proactieve houding, sterke organisatorische vaardigheden, een scherp oog voor detail en idealiter affiniteit met de wereld van openbare ruimte en stedelijk ontwerp;
  • Je studeert nog of je bent pas afgestudeerd in een ruimtelijk discipline en wilt je verder bekwamen in de wereld van media en communicatie
  • Of je studeert communicatie of journalistiek, of je bent daar pas in afgestudeerd en wilt kennis opdoen in de ruimtelijke wereld.

Wij bieden:

  • Een leuke functie in een zeer dynamisch werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden;
  • ELBA\REC is de grootse onafhankelijke vakuitgeverij op het gebied van vastgoed, stad en ruimte en biedt daarnaast een breed pakket aan dienstverlening, organiseren congressen en studiereizen;
  • Daarnaast zijn we initiatiefnemer van het Kennislab voor Urbanisme en verbonden aan de stichting Future City.

Over ELBA\REC

ELBA\REC biedt een totaalpakket van marketing, communicatie, data, netwerken en kennis op het gebied van stedelijke ontwikkeling en inrichting, economie en vastgoed. ELBA\REC is uitgever van vakbladen ROm, BT, Stedelijk Interieur, Groen, Vitale Groene Stad, NGinfra en de nieuwswebsite Stadszaken.nl.

Daarnaast organiseert ELBA\REC jaarlijks een groot aantal seminars, congressen en studiereizen. ELBA\REC ontwikkelt ook kennis, mede door onderzoeken van onze studenten van het Kennislab voor Urbanisme en het activeren en verbinden van inhoudelijke communities.

Interesse?

Mail je CV en begeleidende motivatiebrief naar Jan Jager (j.jager@elba-rec.nl) of bel voor meer informatie naar 033 870 0100.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.