In deze enquête zoeken we het uit. In hoeverre beïnvloedt technologisering en digitalisering de (gemeentelijke) politiek en de dagelijkse praktijk van beleidsmakers, -uitvoerders en (externe) adviseurs? In hoeverre speelt het bedrijfsleven daarop in? Lopen ze voor of achter? En hoe zit dat bij andere organisaties zoals zorginstellingen of woningcorporaties? En, minstens zo belangrijk, zijn burgers verder of minder ver in deze ontwikkeling dan bedrijfsleven of overheid?

ROm/Stadszaken.nl, de Future City Foundation en USP Marketing Consultancy zijn benieuwd hoe smart Nederlandse steden, dorpen en gemeenschappen zijn. En iedereen die daaraan bijdraagt van burgers tot bedrijven. We hebben daarom een enquête gemaakt. Invullen van de enquête duurt ongeveer 8 - 10 minuten. Reageren kan tot en met 25 augustus.

Alvast bedankt! 

Werkt de button niet? Ga dan naar http://www.usp-onderzoek.nl/Elba_SmartCities.htm

Lees ook: Waarden borgen in de smart city, juridisch nog een hoop te leren

Geïnteresseerd in de smart city? Kom dan naar de Dutch Future City Conference op donderdag 19 september in de Jaarbeurs Utrecht, dé plek waar u alles leert over de smart city en waar gemeenten en techs elkaar ontmoeten en verder helpen. Met keynotes van Pim van den Berg (Gedeputeerden Provincie Utrecht), architect Ren Yee (Head of Innovation UN Studio) en Willemien Vreugdenhil (Wethouder Ede).