Tijdens de Dutch Future City Conference wordt definitief afgerekend met het idee dat de ‘smart city’ gaat over de toekomst. Want niets is minder waar. De ‘smart city’ is nu en we moeten nu de goede bestuurlijke, politieke en technische beslissingen nemen om een stad te maken die klaar is voor de toekomst én leefbaar blijft.

Op het congres bieden topsprekers en praktische workshops inspiratie over hoe we de smart city kunnen ontwerpen, bouwen en besturen en hoe we ethiek en regelgeving inrichten. Maar ook hoe je als techbedrijf je vraag optimaal afstemt op de wens van gemeenten.

Deze eerste editie van het congres wordt georganiseerd door de Future City Foundation samen met de Economic Board Utrecht, de Provincie Utrecht, de Jaarbeurs en met tal van andere partners. Stadszaken.nl is mediapartner van het congres.

Doelgroep Dutch Future City Conference

De Dutch Future City Conference wil de wereld van de stad (bestuurders, ontwerpers, stedebouwers, planologen, beheerders, stadsmakers, vastgoedpartijen, woningcorporaties etc.) verbinden met de wereld die techoplossingen bedenkt en bouwt. Die stedebouwers en techs komen uit heel Nederland.

Marktplaats en pitches Dutch Future City Conference

Centraal tijdens dit congres staat het samenbrengen van vraag en aanbod. Daarom bieden we gemeenten en techbedrijven de kans om tijdens het congres hun smart city uitdaging of oplossing te pitchen voor een publiek van meer dan 250 ruimtelijke professionals, datadeskundigen en techbedrijven. Geen commerciële verkoopverhalen, maar praktische how to’s om de stad (en het dorp) verder te helpen. Wilt u uw smart city vraag of oplossing pitchen? Kijk dan hier voor meer informatie.

Kijk hier voor het programma en tickets.