Doe met met enquête Bouwen en Wonen

Doe mee met enquête Bouwen en Wonen

Bouwen en nog eens bouwen: op korte termijn is er behoefte aan tienduizenden nieuwe huizen. Maar hoe verhoudt duurzaamheid zich tot snelheid? En halen we het groen naar de stad of de stad naar het groen?

En last but not least: hoe werken gemeente, corporatie en ontwikkelaar optimaal samen bij het verwezenlijken van de bouwopgave en duurzaamheidsambities?

ROm/Stadszaken.nl, de Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling en USP Marketing Consultancy zijn benieuwd hoe u aankijkt tegen deze en andere urgente vraagstukken die nu spelen in de wereld van bouwen en wonen. We hebben daarom een enquête gemaakt. Invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten.

Lees ook: Woonseminar ROm/Stadszaken: werk samen, experimenteer!

De app van Stadszaken is gratis te downloaden via de Google Play Store en de App Store van Apple. Met de app heb je nieuws, opiniestukken en achtergrondverhalen over de fysieke inrichting van Nederland in een vloek en een zucht op het scherm van je smartphone of tablet. Een must-have voor de RO-professional en de liefhebbers van stedelijke en ruimtelijke trends.
Dit bericht delen via:

Gerelateerde artikelen