29 augustus in het Provinciehuis in Den Haag

Debatteer mee over de toekomst van Zuid-Holland

Denk mee over de toekomst van Zuid-Holland tijdens het Omgevingsvisie Debat op dinsdagmiddag 29 augustus in het Provinciehuis in Den Haag. Dit wordt georganiseerd door het Kennislab voor Urbanisme op verzoek van de Provincie.

Voor alle Zuid-Hollanders

Tijdens het debat presenteren we 6 visies op de Provincies die zijn ontwikkeld door deelnemers aan de Summerschool die de Provincie eind augustus presenteert (daarvoor kunt u zich nog aanmelden…). We zijn benieuwd wat u van deze visies vindt en nemen dat als uitgangspunt voor een levendig debat. Daarvoor zoeken we deelnemers uit alle geledingen van de provincie. Iedereen die zich betrokken voelt bij de provincie of werkt bij een instelling die betrokken is bij de provincie mag mee doen. We zoeken dus mensen die werken bij Zuid-Hollandse gemeenten, bedrijven, vervoersmaatschappijen, glastuinbouwers, burgerinitiatieven, milieuclubs, Waterschappen, netbeheerders, natuurbeschermers, veehouders, enzovoort.

Debatteer mee!

We zoeken 20 mensen die hun belang actief willen verdedigen in het debat en hebben ruimte voor ongeveer 50 toeschouwers. Klik hier om u aan te melden. In het aanmeldformulier kunt u aangeven wat uw band is met Zuid-Holland en of u actief of passief wilt deelnemen aan het debat. Bij overaanmelding maken we een selectie, zodat we alle een goede verdeling van alle belangen in de zaal hebben.

Het debat vindt plaats van 15.00 tot 17.00 uur in het Provinciehuis in Den Haag, aansluitend is er een borrel.

Dit bericht delen via:

Gerelateerde artikelen