Webinar: 1.2 miljard euro besparen? Ga smart cities bouwen!

Datum: 2022-02-24
Tijd: 16:00 - 17:00
Locatie: Online

Waarom? Daarover gaan we in gesprek met de opdrachtgevers en onderzoekers van het Ecorys rapport: Maatschappelijke impact van Slimme en Duurzame verstedelijking.

Het afgelopen jaar verschenen er tal van rapporten over digitalisering en technologisering. Maar wat kunnen we daarmee in 2022? Welke lessen kunnen we trekken voor de slimme stad? Welke ideeën kunnen ons gaan inspireren in dit nieuwe smartcityjaar?

Dit soort gesprekken voer je normaal gesproken als je elkaar tegenkomt tijdens een nieuwjaarsborrel, een congres of een andere netwerkbijeenkomst. Helaas kan dit nu even niet fysiek, maar gelukkig laat het digitale ons niet in de steek. Zo kunnen we toch met elkaar nieuwe kennis delen en verspreiden.

Daarom is de Future City Foundation op zoek gegaan naar de makers en bedenkers achter de rapporten. We vragen daarom aan Jessica Dirks, Walter Hulsker (onderzoekers van Ecorys), Noor van den Brink en Caspar de Jonge (ministerie van IenW) wat er volgens hen in 2022 moet gebeuren met slimme en duurzame verstedelijking.

Datum: 24 februari, 16.00 – 17.00 uur.
Kosten: Gratis

Klim hier om u aan te melden