Summerschool ‘Ontwerp de intelligentste openbare ruimte van Zuid-Holland’

Datum: 2021-07-07
Tijd: 7, 8 en 9 juli 2021
Locatie: Online en in Zuid-Holland

Op 7, 8 en 9 juli vieren we de zomer in Zuid-Holland met de summerschool ‘Ontwerp de intelligentste openbare ruimte van Zuid-Holland’. Samen met 24 jongprofessionals onderzoeken we hoe we steden slimmer, mooier en leuker kunnen maken. Meld je nu aan!

In de drukste en dichtstbevolkte provincie van Nederland onderzoeken we:

Hoe kunnen technologische en/of digitale oplossingen bijdragen aan een positieve beleving van de openbare ruimte, waardoor verdichtende steden prettig en leefbaar blijven?

In multidisciplinaire teams bedenk je een vernieuwend concept om een positieve beleving te creëren in de openbare ruimte in Zuid-Holland door het gebruik van nieuwe technologische en digitale toepassingen. We organiseren deze summerschool online en we brengen een fysiek bezoek aan het Living Lab in Scheveningen om in de praktijk te leren hoe slimme toepassingen kunnen bijdragen aan de leefbaarheid van steden.

We zoeken jongprofessionals met kennis van de stad, sociologie en mensen met tech-skills die wilde ideeën kunnen vertalen in toffe tech-oplossingen. Wij zijn blij met omdenkers en dwarskijkers. Je volgt een hbo- of wo-opleiding, of bent net aan het werk. Deelname is gratis. Meld je nu aan voor de summerschool ‘Ontwerp de intelligentste openbare ruimte van Zuid-Holland’ op 7, 8 en 9 juli 2021 online én in Zuid-Holland.

Kijk voor meer informatie op de website https://www.kennislabvoorurbanisme.nl/project/summerschool-juli-2021/

 

 

Het Kennislab voor Urbanisme organiseert deze summerschool in opdracht van de Provincie Zuid-Holland en in samenwerking met Living Lab Scheveningen, gemeente Den Haag en Future City Foundation.