summerschool snuffelfiets

Summerschool 'Maak de gezondste provincie van Nederland'

Datum: 2020-08-26
Tijd: 26, 27 en 28 aug
Locatie: Putten

Ga mee op summerschool op 26, 27 en 28 augustus 2020! Drie dagen vol kennis, netwerk en creatieve ideeën. Spring op de Snuffelfiets en leer alles over data en de gezonde leefomgeving. 

Deze summerschool ga je met jongprofessionals met verschillende studieachtergronden aan de slag met de gezonde leefomgeving in Utrecht en Gelderland. Dat doen we samen met experts en stakeholders van het fietsexperiment ‘Snuffelfiets’, waarmee op grote schaal mobiele data op de fiets wordt verzameld door participerende burgers. Wat kun je met de Snuffelfiets-data voor luchtkwaliteit, gezondheid, groen, ruimtelijk ontwerp/beleid of participatie? Jij bedenkt in 3 dagen een plan om van Utrecht en Gelderland de gezondste provincies van Nederland te maken! 

Deelname is GRATIS voor jongprofessionals. Meld je vóór 1 augustus aan via https://www.kennislabvoorurbanisme.nl/project/summerschool-aug-2020/
Deze summerschool wordt in opdracht van Provincie Utrecht en Provincie Gelderland, uitgevoert voor het Kennislab van Urbanisme en i.s.m. Future City Foundation en Civity.

 

WAAROM JE DIT NIET MAG MISSEN

  • In drie dagen zet je een tof project neer, dat we verder brengen met startups.
  • Je werkt samen met andere jongprofessionals met allerlei verschillende studieachtergronden.
  • En je maakt met je team kans op een prijs van €2000! 
  • Je krijgt exclusieve masterclasses over data, datavisualisatie en het Business Model Canvas.
  • Je gaat in gesprek met burgers en bestuurders en leert best practices van burgerparticipatie en hoe beleid maken werkt. 
  • Je maakt kennis met de provincies Utrecht en Gelderland als organisaties en bedrijven, zoals Civity, Sodaq, UtrechtInc en het RIVM. 
  • En ontmoet experts die je carrière verder kunnen brengen. 

Bekijk het complete programma op de website www.kennislabvoorurbanisme.nl.

We organiseren deze summerschool coronaproof en volgens de maatregelen van het RIVM.

 

VOOR WIE?

Je kan GRATIS meedoen als je nog studeert of net aan het werk bent en begrijpt dat er voor ingewikkelde problemen geen eenvoudige antwoorden volstaan. En soms ook wel. Je hebt een achtergrond in data science, ruimtelijke ordening, planologie, techniek, smart city, GIS, Geo en mediadesign, gamification, bestuurskunde, stedenbouw, sociaal, groen, economisch of iets anders interessants. Aanmelden kan tot 1 augustus 2020.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE & AANMELDEN.