Slimme Stad Parade – Ontmoet alle smartcity-initiatieven in Nederland en Vlaanderen

Datum: 25-05-2023
Tijd: 10:00 - 17:00
Locatie: Provinciehuis Noord-Brabant in 's-Hertogenbosch

Er zijn zoveel smartcity-initiatieven dat je soms de bomen door het bos niet meer ziet. Daarom brengt de City Deal 'Een slimme stad, zo doe je dat' op 25 mei 2023 in  ‘s-Hertogenbosch alle bomen bij elkaar. Wil je weten welke innovatieve smartcity-initiatieven er zijn die bijdragen aan een leefbare en slimme en sociale stad? Dan mag je de Slimme Stad Parade op 25 mei in het provinciehuis van Noord-Brabant in ‘s-Hertogenbosch niet missen!

Tijdens dit unieke evenement krijg je de kans om kennis te maken met alle smartcity-initiatieven in Nederland en Vlaanderen. Ontdek welke slimme oplossingen er zijn voor het sociaal domein en hoe we de verstedelijkingsopgaven van de toekomst kunnen oppakken. En leer wat digitalisering en technologisering betekent voor de maatschappelijke opgaven van vandaag.

Dus, wil je weten welke smartcity-initiatieven er zijn die bijdragen aan een betere wereld? Wil je het hele bos kunnen overzien? Kom dan naar de Slimme Stad Parade op 25 mei in het provinciehuis van ‘s-Hertogenbosch en laat je inspireren.

Kosten: Deelname aan de Slimme Stad parade is gratis.

Het precieze programma volgt nog, maar meld je vast aan.

Heb je zelf een initiatief? Meld het hier aan.