Samen werken aan Digitale Technieken voor de Fysieke Leefomgeving – Showcase expeditie naar Deventer

Datum: 07-06-2023
Tijd: 9.30 uur – 17.00 uur
Locatie: Stadscampus De Kien, Schouwburg Deventer

Hoe zet je digitalisering en data in voor de stedelijke leefomgeving met een digital twin? En hoe zorg je ervoor dat iedereen daar dan (veilig) mee aan de slag kan?

Dit zijn een aantal van de grote vragen waar de bedrijven, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties in Stadscampus de Kien in Deventer gezamenlijk aan werken. Je ontdekt tijdens deze showcase op 7 juni 2023 de digital twin van de Kien en ontmoet de mensen erachter. Aan de hand daarvan onderzoek je hoe jij aan de slag kunt gaan met data, zowel boven als onder de grond.

De Kien is de stadscampus van Deventer waar ondernemers van verschillende bedrijven en studenten samen optrekken in de digitale transitie. De digital twin van de Kien is tevens een van de showcases van de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’.

Ben je een bedrijf / organisatie die zich bezighoudt met digitalisering in de fysieke leefomgeving en wil je komen pitchen / presenteren? Meld je dan hier aan. Je vindt alle informatie over de pitchcarrousel op deze pagina.

Hoe zet je digitalisering en data in voor het verbeteren van de stedelijke leefomgeving? En hoe zorg je ervoor dat iedereen de tool begrijpt? We gaan op zoek naar antwoorden op Stadscampus de Kien in Deventer!

Wil jij ervaren hoe je datagedreven werken en digitale technieken, zoals een digital twin, inzet voor de fysieke leefomgeving? Kom dan op 7 juni 2023 naar Deventer en doe mee met De Kien experience. Deze dag staat in het teken van inspireren, activeren en verbinden van kennis en kunde rondom digitale technieken voor de fysieke leefomgeving.

Onze enthousiaste dagvoorzitter Rik Zeeuwen neemt je deze dag mee door het programma. Met verschillende activiteiten en toonaangevende sprekers.

We starten de dag om 9.30 uur met een kop koffie en een Deventer bijtje. Om 10.00 uur word je verwelkomd door Liesbeth Grijsen, wethouder van de gemeente Deventer. Daarna deelt showcase De Kien haar lessons learned en opbrengsten van de projecten Digital Twin, Kienergy en de fysieke transitie naar een stadscampus. Ben jij ook benieuwd naar bijvoorbeeld de ideeën en uitkomsten van het project Smart Bridge for the future? Dan mag je deze dag niet missen!

Uiteraard is er genoeg tijd om te netwerken en kun je ervaren hoe digitale technieken onze wereldbeelden vormen.

Na de lunch gaan we met elkaar in gesprek over de invloed van datagedreven werken op mensen en organisaties, om zo gezamenlijk tot oplossingen voor de maatschappelijke transities te komen.

In deelsessies kun je daarna deelnemen aan een hackathon digital twin, of kun je kiezen voor de pitchcarrousel waarin je inspiratie opdoet over de mogelijkheden aan digitale technieken. Of je verdiept je verder in de menselijke transities rondom datagedreven werken.

We sluiten de dag af met een panelgesprek. Wil je weten hoe u in je dagelijkse werk aan de slag kan gaan met digitalisering en datagedreven werken? Mis De Kien experience dan niet en meld je nu aan.

Meld je aan als deelnemer Meld je aan voor de pitchcarrousel

Datum en tijd: 7 juni 2023 van 9.30 uur – 17.00 uur.

Locatie: Stadscampus De Kien, Schouwburg Deventer, Leeuwenbrug 2, 7411 TJ Deventer.

Deze showcase maakt deel uit van het programma van de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’. Wil je een overzicht van alle evenementen die vallen onder de City Deals ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ en ‘Slim Maatwerk’? Klik hier.