Online kennisbijeenkomst erfgoed en gebiedsontwikkeling

Datum: 2021-04-26
Tijd: 15:00 - 16:30
Locatie: Online

Een land dat bouwt aan zijn toekomst moet zijn verleden kennen en koesteren. BOEi slaat al 25 jaar een brug tussen verleden en toekomst door karakteristiek industrieel erfgoed een nieuwe toekomst te geven. De meerwaarde van herbestemming is nog altijd niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ter ere van het 25-jarig jubileum heeft BOEi daarom de Kennisbank Herbestemmen ontwikkeld in samenwerking met SKG. Een unieke database van kennisbronnen die raken aan de meerwaarde van herbestemmen.

Op deze middag tonen Co Verdaas (hoogleraar gebiedsontwikkeling TU Delft) en Arno Boon (directeur van BOEi) de werking en meerwaarde van de Kennisbank Herbestemmen. Aan de hand van argumenten in relatie tot herbestemmingsprojecten gaan ze in gesprek met betrokken stakeholders over de thema’s in de kennisbank als Sociaal en Maatschappij, Duurzaamheid en Gebied en Ruimte.

De deelname aan de bijeenkomst is gratis, meldt je bij Ineke Lammers (I.Lammers@tudelft.nl) of log op 26 april in via Zoom (https://tudelft.zoom.us/j/95898051483). We verheugen ons op je aanwezigheid.