Kennis- en leertraject Woonzorgvisie voor gemeenten

Datum: 2021-03-09
Tijd: 9:30 - 13:00
Locatie: Digitaal

Heeft u als gemeente al een woonzorganalyse uitgevoerd? Deze analyse is nodig om gericht te kunnen sturen op wonen, zorg en welzijn én vormt de basis voor een woonzorgvisie. 

Van analyse tot visie 

Platform31 biedt ondersteuning bij het proces om van analyse tot visie te komen. Dat doen wij in de vorm van een kennis- en leertraject Woonzorgvisie voor gemeenten. Dit traject start op 9 maart en bestaat uit een kennismaking, 2 kennissessies en 5 werksessies volgens het concept van actieleren. Dat is leren door samen oplossingen en verbeteringen te ontdekken.

Programma 

In de kennissessies komt o.a. aan bod hoe je een goede woonzorganalyse maakt, wat de onderdelen zijn van een woonzorgvisie en wat de oplossingsrichtingen zijn. In de werksessies past u de kennis toe in praktijkopdrachten. In leergroepen wisselt u ervaringen uit, reflecteert u praktijkvoorbeelden en bespreekt u vraagstukken waar u mee zit. Kijk voor het hele programma op de website van Platform31. 

Aanmelden 

Enthousiast geworden? Meld u dan aan via de website van Platform31. Wees snel, er is beperkt plek! Na aanmelding ontvangt u via de mail een bevestiging. 

Vragen? 

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Denise van den Broek op 06-57942320 of via denise.vandenbroek@platform31.nl.